• info@mojipodaci.com
  • 064/242-60-60

O nama

Moji podaci - Spasavanje podataka

Spasavanje podataka sa hard diska, SSD, USB, laptopa, mobilnog telefona, servera

Spasavanje i čuvanje podataka 00-24h, vraćanje izgubljenih podataka, sve na jednom mestu!

 

Čuli ste sigurno za Cloud server i čuvanje podataka u nekom oblaku ... a to i nije neka novost.

To je već obaveza svake firme i pojedinca koji nemaju vremena da brinu o svojim podacima ili da li će bitni podaci biti uništeni ili izbrisani sa mobilnog telefona, fleške, hard diska ili SSD ekternog diska.

Čuvanje podataka koji imaju veliki značaj za vas kao što su fotografije (slike), video snimci, PDF dokumenti, Word fajlovi, Auto Cad projekti, muzika, privatni fajlovi...

Od sada to je sve naša briga!

Upravo naša banka podataka nudi maksimalno brzi bekap i korišćenje podataka kad god poželite jer ste Vi vlasnik svojih podataka.

Uvek možete da podelite vaše važne podatke sa drugima i to lako, uz par klikova sa mobilnog telefona.

 

Naš servis nudi mogućnost da u realnom vremenu, brzo pristupite svojim podacima!

Vraćanje izgubljenih fajlova

Kada su podaci zarobljeni na hardu, ssd disku, usb ili memorijskoj kartici, mogu se u većini slučajeva vratiti nazad u operativno stanje. Komplikovano je kada su podaci oštećeni od strane Ransomware / Crypto virusa. Tada je uspešnost spašavanja podataka vrlo mala.

 

Spašavanje podataka

Spašavanje podataka je procedura koja se obavlja u slučaju da su podaci zarobljeni na hdd, ssd, usb, memo kartici ili nekom drugom nosaču podataka. Vraćanje teško dostupnih i nedostupnih i nevidljivih fajlova je moguće u našem specijalizovanom servisu za spasavanje podataka!

 

Rad sa podacima u oblaku

Oblak u smislu podataka poznatiji kao "Cloud", predstavlja centralizovan pristup vašim podacima koje smeštate na serveru kome možete imati i fizički pristup ali je to najčešče pristup putem interneta i IP adrese sa bilo kog računara, laptopa, servera, mobilnog telefona, TV-a ...

Upravo ovaj pristup predstavlja novinu koju vam naš data centar pruža kako bi ste podmirili sve potrebe za bekapom podataka kao i real-time, dakle brzinski pristup svojim podacima u bilo koje vreme samo uz pomoć korisničkog imena i lozinke.

 

Bezbednost podataka

 

Vaš nalog je apsolutno bezbedan, a to vam garantuju i vrhunski NAS serveri koji na svakih par sekundi vrše bekap podataka.